Case Study : «MAGKO»

Ευχαριστούμε πολύ το MAGKO CAFE για την συνεργασία μας και για το φετινό καλοκαίρι! Το MAGKO CAFE, στην Νέα Μάκρη, Κεφαλληνίας 68, είναι ένας all day χώρος με άποψη και «προσωπικότητα», τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Σε ένα πολύ προσεγμένο και ιδιαίτερο περιβάλλον, με επιρροές από εξωτικά μέρη,…

Συνέχεια…

Case Study: «Sofoklis»

Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Χαλανδρίου, θα συναντήσετε τον Sofoklis Street Meating για ν’απολαύσετε υπεύθυνα ένα από καλύτερα σουβλάκια και όχι μόνο… Η Deltalogic με το εξελιγμένο πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψίας «ΕΣΤΙΑ» προσφέρει την απόλυτη ευκολία και ταχύτητα στον χειρισμό, των πολλαπλών απαιτήσεων αυτού του καταστήματος, προσφέροντας μια ανάσα διευκόλυνσης με την…

Συνέχεια…

Τα παράπονα των πελατών σε επιχειρήσεις Εστίασης και η Διαχείρισή τους

Ανεξαρτήτως, το πόσο συστηματικά επιτυγχάνει μία εταιρεία να εκπληρώσει τους πρωταρχικούς της στόχους, θα ήταν επιπόλαιο να θεωρήσει ως δεδομένο και να εγγυηθεί για την σταθερή και αποτελεσματική πορεία της στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, μία επιχείρηση παροχής τροφίμων και υπηρεσιών εστίασης (π.χ. Εστιατόριο, Ταβέρνα, Ψητοπωλείο, Snack Bar, Fast-Food, κ.α.), θα…

Συνέχεια…

Αποχαιρετήστε την Industrial διακόσμηση και υποδεχθείτε το Hygge style!

Hygge διακόσμηση σε καφετέρια

Σύμφωνα με το www.restaurant-hospitality.com, οι τάσεις του σχεδιασμού των εστιατορίων μεταβάλλονται συνεχώς. Η επικράτηση του «βιομηχανικού» (Industrial) στυλ με το επιτηδευμένο αφαιρετικό και με ψυχρά χρώματα στυλ τόσο σε εστιατόρια όσο και σε καφετέριες και club διήρκεσε κάποια χρόνια. Φέτος όμως, αρχίζουμε να αποχαιρετάμε τη τάση του βιομηχανικής διακόσμησης, ξεχνώντας…

Συνέχεια…

Χριστούγεννα, η ευκαιρία σας για κέρδη.

Merry Crhistmas

Τα Χριστούγεννα, η πιο ζεστή και λατρεμένη περίοδος του χρόνου. Οι ημέρες εκείνες τις οποίες μικροί και μεγάλοι αναμένουν και τις προετοιμάζουν καιρό πριν. Όλοι γίνονται πιο ανθρώπινοι και αφήνουν για λίγο πίσω τις έννοιες και τα προβλήματα τους. Οι ημέρες εκείνες που θα δούμε το μαγαζί μας να είναι…

Συνέχεια…

Case study «Τα καλάμια»

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους συνεργάτες μας την ταβέρνα θαλασσινών και ψαρικών » Τα Καλάμια». Η Deltalogic με την βέλτιστη απόδοση στη λειτουργία των υπηρεσιών και των συστημάτων που διαθέτει, ανέλαβε  την οργάνωση και την καθημερινή διαχείριση των πολλαπλών λειτουργιών ενός  απαιτητικού καταστήματος όπως είναι τα καλάμια. Πιο συγκεκριμένα, το…

Συνέχεια…

Case study «Locanda»

Locanda all day bar-restaurant 3

Από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή στέκια της Ελευσίνας το Locanda προσφέρει διαφορετικές επιλογές για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της εβδομάδας. Είναι ένα all day bar – restaurant το οποίο προσφέρει απολαυστικό καφέ, ιδιαίτερες γεύσεις και  ωραία ατμόσφαιρά για τις νυχτερινές…

Συνέχεια…

Case study «Senso»

Σίγουρα θα γνωρίζετε πόσο πολύπλοκη μπορεί να είναι η διαχείριση και η σωστή λειτουργία μιας επιχείρησης εστίασης με μια πληθώρα τραπεζιών σε μεγάλη απόσταση και πολλούς σερβιτόρους. Και φυσικά πόσο ακόμα πιο πολύπλοκη γίνεται όταν πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, με πολλές αλλαγές τραπεζιών και σαφώς πολύ τουρισμό, όπως είναι…

Συνέχεια…

Case study «Το χασάπικο»

Το Χασάπικο - To Xasapiko 2

Κρεοπωλείο και Ψητοπωλείο μαζί, γίνεται; Και φυσικά γίνεται! Φρέσκα κρέατα εξαιρετικής ποιότητας πωλούνται είτε για να τα πάρετε και να τα παρασκευάσετε σπίτι,  είτε για να το φάτε επιτόπου ψημένα και ζουμερά σε πρωτότυπες συνταγές. από το Ψητοπωλείο του καταστήματος. Από την μια πλευρά είναι το κρεοπωλείο και από την…

Συνέχεια…

Case study «When pigs fly»

When Pigs Fly 1

Οι καλύτερες στιγμές είναι oι απλές  με φίλους  σε οικεία μέρη και στέκια. Αυτή την ιδέα υποστηρίζει το «When Pigs Fly», ένα bistro οικείο, ζεστό και άκρως φιλικό στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, στην Αθήνα! Έχει ίσως από τον πιο πλούσιο, προσεγμένο και ποιοτικό κατάλογο ο οποίος καλύπτει όλες τις…

Συνέχεια…