Case study «ΘΑΛΑΣΣΑ-ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ–ΠΑΠΑΓΟΥ»& «ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΨΑΡΙ ΨΗΤΟ»

Ψαραγορά Θάλασσα Χολαργός Παπάγου 6

Η καινοτομία των ιχθυοπωλείων έχει το όνομα «Θάλασσα- Ψαραγορά» και βρίσκεται πλέον  στην Κηφισιά και στον Χολαργό!   Τι είναι το ιδιαίτερο που προσφέρουν; Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά τα οποία μπορείτε να τα αγοράσετε είτε νωπά είτε να σας τα μαγειρέψουν όπως εσείς επιθυμείτε (τηγανιτά, ή ψητά) για να τα…

Συνέχεια…

Case study «Ρετρό Φοιτητής»

Retro Φοιτητης 2

Και ποιος δεν γνωρίζει τον «Ρετρό Φοιτητή» στο Ψυχικό για τα φρέσκα ψάρια του;   Άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία της Deltalogic και ένα υλοποιημένο έργο για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι αυτή τη φορά με το κατάστημα  «Ρετρό Φοιτητής»! Η συνεργασία μας, ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2017. Το πρόγραμμα για Σάλα «ΕΣΤΙΑ»,…

Συνέχεια…

Case study «Etsi&allios»

etsi & allios

Το etsi & allios ξεκίνησε την συνεργασία με την Deltalogic στις αρχές του 2016.     Βρίσκεται στην  περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στην κεντρική  πλατεία. Διαθέτει έναν εξαιρετικό κατάλογο με μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας! Ιδιαίτερα φημισμένο τόσο για τις κρέπες του όσο και για τις βάφλες του σε πολλούς,…

Συνέχεια…

Case Study «Τelescope»

telescope 1

Το Telescope είναι ένα από τα καταστήματα που έχουν υιοθετήσει το Λογισμικό «Εστία». Με την εγκατάσταση του «Εστία», το Telescope διευκολύνει την καθημερινή εργασία και δίνει λύσεις σε προβλήματα και ιδιαιτερότητες του χώρου που εκτείνεται σε εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα και πολλά επίπεδα.   Το Telescope, ένας κορυφαίος χώρος χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, με…

Συνέχεια…

Καλοκαίρι: Ευκαιρίες και προβλήματα για επιχειρήσεις εστίασης

 Το καλοκαίρι ήρθε… Η ζέστη έχει κάνει την άφιξή της και ο κόσμος προτιμά τους εξωτερικούς χώρους, πλατείες, πάρκα και παραλίες σε αναζήτηση δροσιάς και ευχάριστης ατμόσφαιρας.     Δουλειά δική μας είναι να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς, να έρθουν στο κατάστημά μας, να καθίσουν πολύ ώρα…

Συνέχεια…

3 μεγάλοι μύθοι για τα εστιατόρια

restaurant

Πώς οι καλοπροαίρετοι ιδιοκτήτες εστιατορίων στερούν τους εαυτούς τους από κέρδος, χρόνο και επιτυχία και πώς να αποφύγετε το σύνδρομο του “Manager’s BurnOut»; Ξέρουμε πως είστε πολυάσχολοι, αφού η εστίαση απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Διαβάστε και σκεφτείτε πώς όλα αυτά εφαρμόζονται στην επιχείρησή σας – γιατί μπορεί…

Συνέχεια…