Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Η DeltaLogic παρέχει μία πληθώρα υπηρεσιών σχεδιασμένες για την οργάνωση και ανάπτυξη της αγοράς Εστίασης.

 

Λογισμικό ΕΣΤΙΑrestaurant-pos-server

Η DeltaLogic παρέχει όλες τις απαραίτητες Τεχνικές Υπηρεσίες για την ανάλυση, παραμετροποίηση, εγκατάσταση εκπαίδευση και υποστήριξη, του λογισμικού για επιχειρήσεις εστίασης ΕΣΤΙΑ, του απαραίτητου hardware και της απαραίτητης δικτυακής και διαδικτυακής υποδομής για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η υποστήριξη συμπεριλαμβάνει 18ωρο service (8:00 - 2:00) και μπορεί να συνδυαστεί με Service ταμειακών μηχανών και Μελέτη και εγκατάσταση δικτυακής υποδομής πάντα μέσα στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου έργου.

 

Υπηρεσίες Marketing για επιχειρήσεις ΕστίασηςVIP card

Η εγκατάσταση ενός συστήματος μηχανοργάνωσης της επιχείρησής σας είναι μόνο η αρχή.  DeltaLogic μπορεί να αναλάβει την δημιουργία ενός συστήματος πιστότητας πελατών προκειμένου να αυξήσει την αποδοτικότητα των επενδύσεών σας σε υποδομές και προσωπικό και να υποβοηθήσει την δημιουργία "φίλων" της επιχείρησής σας, που έρχονται ξανά και ξανά και αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές της!

Μέσω συστημάτων καρτών μέλους ή εκπτωτικών καρτών μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας φανατικό κοινό και να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε επαναλαμβανόμενες αγορές και επισκέψεις από τους πελάτες σας, προσφέροντάς τους ειδικά προνόμια για να κερδίζουν και αυτοί, αλλά και εσείς! Και το καλύτερο; Είναι πιο φθηνό και πιο αποδοτικό από ότι φαντάζεστε!

 

Υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Προβολής στο Διαδίκτυοdigital marketing

Γνωρίζετε ότι πολύ εύκολα και πολύ φθηνά μπορείτε να βρίσκεστε καθημερινά μπροστά στα μάτια του κοινού που σας ενδιαφέρει; Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι τόσο ισχυρό και αποδοτικό, που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην συνολική διαφημιστική δαπάνη, εκθρονίζοντας την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την έντυπη διαφήμιση!

Στην DeltaLogic θα μας εξηγήσετε τους στόχους σας, θα μας αναλύσετε τα χαρακτηριστικά του κοινού που σας ενδιαφέρει και μαζί θα σχεδιάσουμε και θα τρέξουμε τις καμπάνιες σας ανάλογα με την εποχή, το κοινό και τους χρηματικούς στόχους που θέλετε να πιάσετε!

 

Ο συνδυασμός των παραπάνω υπηρεσιών είναι ότι πιο δυναμικό και ολοκληρωμένο έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελληνική αγορά και θα σας επιτρέψει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικά περιβάλλον.

Κρίση; Για τους κορυφαίους, δεν υπάρχει Κρίση!

 

Deltalogic logo big

Τα σχόλια είναι κλειστά.