Πρόγραμμα παραγγελιοληψίας ΕΣΤΙΑ

Για κάθε επιχείρηση στο χώρο της εστίασης

Πλήρες πρόγραμμα παραγγελιοληψίας χωρίς περιορισμούς

Σύνδεση με το

Παραγγελιοληψία χωρίς περιορισμούς

Το πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψίας ΕΣΤΙΑ είναι το πιο πλήρες και χωρίς κρυφές χρεώσεις πρόγραμμα για εστατόρια της αγοράς. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες που έχουν τα μαγαζιά εστίασης. Δεν έχει περιορισμούς παραγγελιών, ειδών, pda ή οτιδήποτε άλλο. Η έκδοση είναι μια και είναι πλήρης.  Το πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο στη χρήση του δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε όλες τις εργασίες back office. Για οτιδήποτε όμως χρειστείτε τη βοήθειά μας, το τμήμα υποστήριξης της Deltalogic είναι 7 ημέρες την εβδομάδα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει. 

Πολλά περισσότερα από ένα πρόγραμμα για εστιατόρια

Το πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψίας ΕΣΤΙΑ σας δίνει πολλά περισσότερα. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, δίνοντά σας απεριόριστες δυνατότητες. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησης σας, το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας ΕΣΤΙΑ μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως.
Είναι ιδανικό για εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, κλαμπ, και υποστηρίζει πλήρως τη διανομή. Έχει πολλές δυνατότητες που σε άλλα προγράμματα (εάν υπάρχουν) θα τις πληρώνατε extra. Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα χαραχτηριστικά που έχει το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας ΕΣΤΙΑ. Για μια πιο πλήρη εικόνα, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μια συνάντηση ή ένα demo ή απλώς να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες επάνω στις δικές σας ανάγκες.

Γενικά χαραχτηριστικά

Λιανική πώληση - πακέτο

Σάλα - τραπέζια

Διανομή

Επικοινωνήστε μαζί μας. Πείτε μας τις ανάγκες σας. Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας για να δείτε από κοντά τις δυνατότητες που έχει το πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψίας ΕΣΤΙΑ.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name